21 Ocak 2013 Pazartesi

Dukan : 18. & 19. Gün

Günaydınlar :)

İki gündür çift çift bildirmek zorunda kalıyorum durumları, bu konuda beni mazur görün. En son cumartesi sabahı 84.5 ' i gören masum dukancanımız, cumartesi gecesi oynadığı futbol maçının etkisiyle pazar sabahı tartıda gördüğü rakamın şaşkınlığını mesaj yoluyla bana iletmek istemiş ve yazmış ki;



83.2 iki de nasıl oluyordu ki acep ? Heyecan ve şaşkınlık işte. İnsan ne yazacağını nasıl yazacağını bilemiyor sevinçten :) Görüyorsunuz ki diyette hareketin etkisi öyle böyle değil. Geçen hafta da aynı durum yaşanmıştı. Bu sebeple günlük egzersiz ve yürüyüşlerinizi sakın ama sakın ertelemeyin. Ertelediğiniz her gün sizi hedefinizden biraz daha uzaklaştırır çünkü.


Bunun şaşkınlığı ve sevinci üzerine pazar günü ps yapacağından aman geçicidir bugün sebze yiyeceğim ya artı çıkar zaten diye düşünürken bu sabah 83.1 ile güne merhaba dedi. Ve böylelikle zirvedeki yerini garantilemiş oldu :)

Bu durumda tablomuz;


Yaş : 22
Boy : 1.76


Gün : 19
Başlangıç : 89.9 kg

Toplamda giden : -6.8 kg
Kalan : 16.1 kg
Hedef : 67

Artık gömlekler ve montu bol gelmeye başladı fakat henüz pantolonlar sabit :) Israrla ve sabırla pantolonların üzerinden düşeceği günü bekliyoruz umarım ki önümüzdeki ay bu işi de halletmiş oluruz :)

Bugün dışarıda lodos var baş ağrıları, ödem, şişkinlik, asabiyet için şimdiden uyarımı yapayım siz sevgili İstanbullu dukancanlarım için. Bugün sakin olalım :)

Herkese mutlu pazartesiler & mutlu diyetler,

KKB



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder