4 Şubat 2013 Pazartesi

Dukan 32. & 33. Gün : Olduk mu biz 81.4 ?

Merhabalar,

Cumartesi 81.7 diyen dukancanımız Çağlar, pazar günü de 81.7 diyerek yerini garantilemiş olup bu sabah 81.4 dedi. Ve toplamda -8.5 kg vermiş oldu. Kalan kilosu ; 14.5 :) Kalan süre ise 3.5 ay :)

Bugün ps günü, çok ayrıntılı sebze yemeği falan yok son 2 ps gününde hep salata domates ile geçiştiriyor. Bir dahakine yumurtalı yeşil fasülye ya da yumurtalı ıspanak yemeğini teklif edeceğim bakalım ne diyecek ? Genelde sevmiyor sebzeleri ve haliyle de yemiyor ama böyle olmayacağını da biliyor. Her ps günü neredeyse kavga ediyoruz onu yemem bunu yemem yok sevmiyorum yok pis kokuyor vs vs liste böyle uzayıp gidiyor.
Aklımdayken söyleyeyim balıktan da soğudu. Hatta tiksindi demek daha doğru sanırım. 10 gündür balık falan sürmüyor ağzına. Somon alıp bir de onu demesinden yanayım belki kılçıkla falan uğraşmayacağı için ve de balık bayağı bir büyük olduğundan cazip gelebilir.

Şuan sebze ile yapılabilecek alternatif yemek arayışı içindeyim. Bakalım "yeni" neyi sevecek ? Sizlerin de favori yemekleriniz var ise yorum kısmında benimle paylaşırsanız sevinirim. :)

Hani şu bahsedilen saç dökülmesi olayı var ya sanırım Çağlar için de geçerli. Hem dukan yapıyor bir yandan da saçını uzatıyor. Ve daha 1 ay olmasına rağmen saçlarının yapısının değiştiğinden, azaldığından bahsediyor. Belki sadece bir tesadüftür bilemem ama bu kadar erken etki etmesini garipsedim ben. Ki bir yandan da düzenli gojiberry tüketiyor. Bu sebeple ek vitamin desteği almalı mı almamalı mı düşünüyorum. Belki de saçlar devamlı kesilmeye alıştığından bir süre sonra kesilmeyince böyle tepki de vermiş olabilir sonuçta bu diyet yapmayıp sadece saç uzatanların da başına gelebilen bir durum. Bu olayı da yakından gözlemliyorum. 1 ay sonra bakalım ne olacak ?

Özetlemek gerekirse;
Tam gaz devam ediyoruz. Umarım 2. ay sonunda da en az 7 kg vermiş olur :) Önümüze koyduğumuz hedef bu şimdilik...

Herkese mutlu diyetler (:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder